O nas

            Ključ do uspeha v našem podjetju je nenehno strokovno izobraževanje, kakovostne storitve, zaščita, čiščenje po opravljenih storitvah, vgradnja vrhunskih materialov in konkurenčna cena. Držimo se časovnih in dogovorjenih rokov, ne odidemo dokler niste popolnoma zadovoljni, pri vsakem projektu se potrudimo in damo vse od sebe, saj nam je v ponos, da ostajamo prepoznavni po kakovosti in zanesljivosti.
             Smo eni redkih podjetji ki ima izšolan kader za opravljanje svoje dejavnosti. Kot izučen slikopleskar in gradbeni tehnik lahko z izkušnjami iz teorije in več desetletne prakse pomagam,svetujem in izvedem storitev, do te mere da se po našem odhodu ni potrebno bati za nepravilnosti in slabo izvedbo, kot smo navajeni iz trenutne prakse iz današnjih časov.
              Svoje podjetje peljem naprej v tej smeri, da mladim zagotovim delovna mesta za kasneje. Ker vem da se krog strank in poznanstev širi z zadovoljstvom in konkurenčnimi cenami, zato tudi vztrajam v tem poslu, saj imam dobro zaledje dveh pomagačev (sin in nečak), ki bi kasneje to lahko uspešno peljala naprej.
               Smo natančni “komplikatorji” in velikokrat preveč kompliciramo pri svojih izdelkih, vendar želimo v naprej predvideti napake in kasnejše poškodbe na objektih. Največ časa in pozornosti namenimo ZAŠČITI , saj vemo da so stranke občutljive in imajo rade lepo in čisto. Včasih nam pravijo = saj več ščitite kot belite , a tako pač je predpriprava je 90% opravljenega dela. Ko odidemo iz objekta, stranka le še na fino počisti površine.
                Zadovoljstvo in pozitivna mnenja strank nas bodrijo in ženejo naprej,da ne popuščamo pri kvaliteti izdelkov, kot tudi pri odnosu s strankami. Vedno smo korektni in držimo se dogovorjenih časovnih okvirov, če smo se dogovorili za določeno ceno pa pri tej ostajamo in je ne spreminjamo ali dodajamo DDV , kot je trenutna praksa.

 

Za več informacij si, prosimo  poglejte ostale rubrike ali nas pokličite po telefonu  

031 24 11 90      oziroma pošljite elektronsko sporočilo

info@slikopleskarstvo-sustersic.si

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close