Adaptacija stanovanja november 2018

 


November je bil zopet v znamenju velike renovacije stanovanja. Stranka se je odločila za popolno adaptacijo celotnega stanovanja v 2 etažah. Potrebno je bilo zamenjati električno napeljavo, vodovodno, in centralno napeljavo, keramiko, obnoviti talne obloge, stopnice,…

This slideshow requires JavaScript.

Izvedli smo rušitvena dela, obdelavo vratnih odprtin, odprtin za prehod med prostori, zidarska dela (kopalnica,kuhinja), izdelave predelnih sten,izravnavo tal, obnovitveno barvanje starih oken in na koncu še vsa slikopleskarska(struganje,fasadna mrežica,glajenje,bandažiranje,barvanje) in suhomontažna dela(predelne stene, stropovi, obdelava odprtin).

This slideshow requires JavaScript.

Potrebno je bilo namestiti konstrukcijski profil med prostori, kjer je bila predelna stena,  sedaj pa se je stranka odločila za enoten prostor med kuhinjo in dnevno sobo. Ker plošča ni betonska, ampak monta strop, smo po navodilih projektanta ustrezno podprli strop. Monta je zahtevna tudi za suhomontažno obdelavo, saj je za vijačenje ni dovoljeno klasično izvajanje z vložki, ampak je potrebno sidranje z 2k sidrnimi masami. Kot vedno je varnost na prvem mestu zato se držimo reka: RAJE DVA VIJAKA VEČ KOT EN PREMALO!.

This slideshow requires JavaScript.

Kot vidite smo našo prvotno ponudbo iz slikopleskarskih del zelo razširili. V to so nas spodbudile stranke, ki so želele profesionalen odnos in kvalitetno izvedbo brez reklamacij, zato želijo da veliko večino storitev opravimo sami. Kar se zadeva adaptacij je zelo pomembno da stvari tečejo po terminskem planu in brez komplikacij. Držimo se dogovorjenega roka in vedno vzamemo le toliko kot smo sposobni.


 

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close