Preureditev spalnice


Zadnji lanski projekt je za nami . Stanka se je odločila da bi preuredili njeno spalnico. Zaželela si je gladkih sten in lepših barv. Napeljati je bilo potrebno novo električno napeljavo, dodati nekaj vtikačev in spremeniti postavitev sobe. Zunanje stene so bile čisto plesnive in to je bilo potrebno sanirati, saj je to za zdravje škodljivo.

This slideshow requires JavaScript.

Stene so bile grobe(ometane) tako da smo jih samo pobrusili z žirafo in odstranili slabovežoče delce barve. Sledila je kompletna sprememba električne napeljave po sobi. Vse električne preboje in kanale vedno zapolnimo z maso RIMANO 6-30 in vanj utopimo fasadno mrežico, saj lahko ravni kanali kasneje popokajo.

cofcof

SANACIJA PLESNI – 1. ALGICID (pred barvanjem) je brezbarvna raztopina biocidnih snovi v glikolu, ki globoko prodre v zidno podlago in učinkovito deluje na širok spekter zidnih alg in plesni.

2. JUBOCID (v barvo) je vodna suspenzija biocidnih snovi, ki kot dodatek notranjim zidnim disperzijskim barvam učinkovito preprečuje oziroma zavira rast in razvoj večine najbolj razširjenih zidnih plesni.

cof

Sledila so vsa slikopleskarska dela (emulzija, postavitev vogalnikov,  2x glajenje sten in stropa , brušenje ter 2x strojno beljenje površin). Stranka je želela poudariti svojo sobo ter izbrala živahno zeleno barvo , ki se prilagaja pohištvu (zeleno-bela) , zato smo ji priporočali pralno barvo ULTRADIS .

This slideshow requires JavaScript.

 

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close