Spuščanje stropa v vseljeni kuhinji


Izvedli smo še en zahteven projekt, pri katerem smo se lotili spuščanja starega lesenega stropa, zaradi tega ker je bil ta že dotrajan in se je začel lupiti. Edina dobra rešitev ki smo jo predlagali stranki je spuščanje stropa. Največja težava je bila v tem ker so pred leti ravno zamenjali kuhinjo in pod tako da smo morali vse 100% zaščititi. Ker vemo da so profili ostri in zlahka poškodujejo pohištvo in topli pod, smo vse skupaj zaščitili z kartoni in lesenimi ploščami v primeru če ponesreči kaj zleti izpod rok.Vedno gledamo na to da se ne povzroči večja škoda, zato v naprej predvidimo tako zaščito.

Kot vedno smo se držali faz pravilne izdelave spuščenega stropa. Najprej smo privijačili ud profile , naredili mrežo 70×80 cm ter s podložkami privijačili direktna obešala. Z križnimi spojkami smo naredili dvonivojsko podkonstrukcijo.Ker gledamo tudi na druge izvajalce, smo zaradi lažje kasnejše montaže luči predvidili  lesene ojačitve. Na obod stika med steno in spuščenim stropom smo namestili dilatacijski trak.Sledila je montaža gips plošč in 2x bandažiranje stikov. Ker akrilnega kita ne uporabljamo bandažiramo tudi na ubod stene z steklenim voalom in preprečimo pokanje knaufa. Nato smo vse skupaj še pogladili s jubolin p25 ter pobelili.

Stranka se je zadovoljna vrnila v svojo kuhinjo, brez katere je bila 4 dni, mi pa smo bili zadovoljni saj ni prišlo do nobene poškodbe pohištva in opreme.

This slideshow requires JavaScript.


 

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close